Wat maakt Green Inspiration anders ?

Green Inspiration is een flexibel ervaringsnetwerk van zelfstandige ondernemers die met hun gezamenlijke ervaring nieuwe mogelijkheden met succes verkennen en ontwikkelen tot een business case. De ondernemers binnen Green Inspiration hebben hun ervaring allen opgedaan in hun eigen bedrijf. Deze gezamenlijke kennis wordt beschikbaar gesteld aan andere ondernemers die daar hun voordeel mee kunnen doen. Binnen Green Inspiration richten wij ons op de gezamenlijke ervaring op het gebied innovatie, marketing strategie, toegevoegde waarde en ketensamenwerking in de Agri business.

Green Inspiration stelt zijn kennis beschikbaar en wil een kennis platform zijn voor innovatieve bedrijven. Dit betekend ook dat Green Inspiration het project management anders aanpakt. Dit management is niet gebaseerd op oude ervaringen en management technieken. Maar bij iedere opdracht wordt het project team anders samengesteld, passend bij de doelstelling van de opdrachtgever.

Al in een vroeg stadium worden consumenten betrokken bij het nieuwe project.
De consumenten denken mee en geven input aan de ontwikkeling.

Door deze werkwijze zien wij vele mogelijkheden voor het creƫren van toegevoegde waarde wat de basis is voor een succesvolle introductie. De belangrijkste kennis gebieden van Green Inspiration voor het slagen van een succesvolle introductie zijn:

green inspiration pluspunten Ervarings netwerk van deskundigen bij Green Inspiration green inspiration pluspunten Toegang tot de consumenten via internet toepassingen green inspiration pluspunten Kennis van ketensamenwerking green inspiration pluspunten Innovatie en creativiteit gebaseerd op de wensen van de consument levert een herkenbaar en succesvol product

Green Inspiration wil producten ontwikkelen en bedenken die de consumenten wil gebruiken green inspiration pluspunten Dit betekend : een succesvolle introductie voor de ondernemersVoor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.Adobe Flash Player ophalen